Mer Cashmere!

7:12 12 Okt 2013

bilder brutalt snodda från ca alla andra som närvarade under kväll, nån är typ min egen också

WELL HELLURR DURRR

hektisk vecka har inneburit mindre blögging och jaja no excuses egentligen för denna erfarna bloggelisa, detta ska jag ju kunna göra med bakbundna händer >:c

I onsdags bjöd Dasha in till en kväll med Make Up Store, där fick vi lite käky lite bubbly och testa sminky! Dasha sminkades av underbara William i deras nya serie ”Cashmere” oooooOOooOOOo. Ni hör ju bara hu schysst det låter. Och som jag sa nu senast: SÅ KUL att lära sig nya saker!!! Oavsett vad men just här var det också smink ja. Nu vet jag tex att en kan använda en matt och ljus ögonskugga som highlighter till vardags??? Så blir det inte lika p4rTysk1mRigT som det blir en använder lide festligare highlighter. Se där!!!!! Detta gör jag nu och enligt en undersökning jag gjorde på kontoret så har den allmäna fräschhetsuppfattningen av mig ökat med runt 32%. Succé alltså!! Jag använder den ljusa i ovan bild, ”Vanilla”!

(obs ett av påståendena i ovan text är påhittat, i’ll let u figure out which)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp