Un poco weekend

7:24 7 Okt 2013

I lördags SPÖregnade det men inget kunde hindra mig och killy från att återbesöka Un Poco – mitt nya megafavoritställe!!!! Herreguuuu vilken mat och service. Allt jag inte visste att jag saknade!! Åt en ravioli från fuqing himlen och fick sån jävla feeling att jag tom ville dricka röv-in *occassion*. Men så fick jag inte det för Servitören Med Stenkollen (faktiskt in the good way, inte besserwissigt!), så det bidde vitt. Visst, jag får ju bara röv-insfeeling en gång varje solförmörkelse men…………….

Sen gick vi på bio och såg Monica Z! Har helt ärligt haft NOLL KOMMA NOLL koll på min namne, men jag blev helt blown away?? Vilken kvinna!! Så pass besatt nu. 

Och äntligen kan vi börja ha fuskpäls igen tjohooo! Nu har det blivit tillräckligt mycket höst så jag kände att det var hög tid att inviga min fuskis från JC/Size 8 Needle, som är i mörkaste midnattsblå. Även knähöga stövlar börjar leta sig fram ur längst bak ur garderobsmörkret………………. En får ju inte gilla höst men jag GÖR ju det?! Så mycket snyggt en får ha på sig nu!! *LYRISK*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg