Årssammanfattning 2013, del 2!

4:08 28 Dec 2013

 

Vi kör vidare! Q2, you SOBajskorv. It’s always darkest before the dawn!!! 

Jo men jag kämpade på in i Q2

Var delaktig i ett AUSSOME event med Aussie med underbara vänner och kollegor. Älskar Aussie och att de alltid hittar på så roliga grejer!! 

Jag och Parisa var på en jätteuppstyrd och fin middag med Thomas Sabo men lekte mest Bridesmaids

Gick på Beyoncé med mina hermanas i maj! Little did we know att detta skulle bli kvällen som förändrade Parisas liv (joo men typ??) då hon fick sjunga med och röra vid Yoncé HERSELF. Så sjukt men så sant och finns ingen som är mer värd det <3

Jag plåtade med VeckoRevyn för deras sommar-hårspecial! Tack Anja för det, bästa skönhetsexperten jag vet!!

Sen började sommarklubbarna öppna tjiooooo! Trädgården öppnade och vi spelade skivor OCH in en special-podd i samarbete med Fireball. Det var askul!!! Trodde inte alls att min lelle röst skulle göra sig i pöddformat men jovisst det gick sig ann. Och snart kommer ni höra mer av denna sköna stämma i en podd nära dig – återkommer ;))))

Sen öppnade Spymlan och då vet alla att sommaren är igång! Se så lycklig en kan vara då tex! 

Jag bytte jobb, köpte trasiga byxor och firade med en mo-skit-o på ballen!!!!!!!!!!!!

Spelade skivor med Ida på den regnigaste dagen på hela sommaren 2013 skulle jag tro, men som sagt it’s always darkest before the dawn……………………

För sen ser varenda jävla bild ut så här som jag har sparad?!??? Bara supervarma härliga goa glada sommardagar där jag steker runt med människorna jag älskar mest.

Q2 avslutades med mitt livs midsommarfirande!!! Ute på Tims landställe med ett helt gäng fantastiska människor och vi badade pool, drack sangria en masse, gled runt, poolpartajade………….. ni seeeer ju. Herreguuuuu här lekte livet allt! Q2 började bajs men avslutade verkligen på TÖPP. Så livet kan vara va. Helt oförutsägbart men faktiskt asbra jävligt ofta.

Och fortsättning följer…………….!!!

2 kommentarer | “Årssammanfattning 2013, del 2!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Vad varre som gjorde Q1 och Q2 så bajsi då? Hoppas du är glader nu i alla fall :)))

  2. emmab skriver:

    Haha ååååh din turkosa Rodartetröja inspirerade mig så himla mkt minns jag nu. Hade en liknande från Cheap Monday. Så fin var du i den å ditt uppsatta hår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG