Årssammanfattning 2013, del 3!

10:32 29 Dec 2013

Ååååååh älskade älskade Q3!!! DU var ju faktiskt helt underbar och jag längtar så mycket tillbaka till dig. Eller egentligen vill jag helst att du aldrig skulle tagit slut. Hände så mycket skoj under juli, augusti, september att jag knappt fattade nåt alls, bara njöt av lycka!

Snygga skor och nytt jobb som jag älskar – jo tack Q3, du började riktigt bra minsann!!!

Sen åkte jag ju till Gagnef för andra året i rad, världens bästa festival!!! Finns inget som’ett, bara total mys, inre ro och en del fest jo ok. Rekommenderas starkt!

SEN SÅ!!! Den Stora Resan 2013 bar av till Vegas, LA och Palm Springs! Fanimig det bästa jag gjort. Vet inte hur jag överlevt att festa någonstans efter att ha festat i Vegas?? Hur jag kan slappa nånstans efter att ha ultrachillat i PS?? Choppa nån annanstans efter att ha choppat i LA?? Allt var helt enkelt överbäst.

Direkt hem från USA, packade om väskan, tre timmar senare satt en i en bil på väg till Way Out West! Hhahahahah övertröttman visste inga gränser. Den konstanta redbullen i väskan, konserterna (!!), NGs egna hotell (MVG) och episka fest och kvalletid med goa människor. 

Direkt hem från WOW till Mercedes Benz Fashion Week här i stada. En ovanligt zzzz-ig sådan, därför sammanfattas de dagarna bäst med bilder på mig + my main hermanas från veckans avslutningsfest <3

Plåtade med Elle UK en lunchtimma *effektiv’s my middle name* och resultatet kom ut nu i decembernumret!

En kräftskiva hann jag med också!! Tennstopets årliga asfeta, alltid med Petra i spetsen i den där jävla kräftdräkten hahahhaha <3

Jag gick på Chicgalan iklädd Stylein och en liden Prada!

Några dagar senare var jag på Cafés Stora Modepris återigen klädd i Stylein <3

Jag och Ida spelade på Digster Party Cruise med ett gött gäng människor!!! Första kryssningen jag varit på and GIRL was it crazy. Är inte i mitt esse ensam på en scen bara så där men vi kämpade på och det gick finfint!

Kom hem från kryssningen, hann typ duscha, sen var det dags för Mitt Livs Konsert! aka The-Dream. Och det VAR livets konsert också faktiskt. Har aldrig gråtit så hysteriskt……………………. Det var fantastiskt, han avslutade även med MJ’s Dirty Diana även känd som (jaaa det är den) min absoluta favoritlåt genom alla tider!!!!! Om inte det är ett tecken på our connected spirits så vet jag inte vad. Sen började han följa mig på insta och ca där fick jag hjärtstillestånd.

Hanna fyllde åååååår jippyyyyy!!! Firades av mig, Parisa och massa andra :))))

Sen fyllde vår kompis Andreas år och slog på den STORA jävla trumman!!!! Helt galen fest med slushiedrinkar, fotobås och dementor-tranniez med cupcake-tårta………………….!!!

September var tydligen månaden varenda jävel fyllde år för även Rebecca bjöd in till partaj!!! Med 90-talstema = det bästa temat. Alla hade verkligen gått aaaaaaall in och det ägde helt galet mycket. Kuriosa: jag och Evelina hade bestämt oss för en vit månad i september, så ba fan ok med undantag för denna födelsedagsfest då…….. och för denna…………. och för Rebeccas hmmm jaa så får det bli…………….. asså :((

OCH SNART ÄR VI I HAMN HÖRRNI!!!! Vilket åååååår……………………

2 kommentarer | “Årssammanfattning 2013, del 3!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sofie skriver:

    hallå kristin, vill verkligen bara säga att du verkar vara världens coolaste och att jag ska ägna 2014 åt att bli lika cool. ha ett toppenbra nyår! <3

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Sofie: åååh <3!!! gott nytt år på dig cooling!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG