Min inre Beyoncé

7:26 17 Dec 2013

YAAASSSS

Enda quizet värd att göra i år: Which Beyoncé Are You? Jadu Perry, inte undra på att du är min sista from anotha mista, vi är ju bägge B’Day Beyoncés!!! 

Dock har jag inte hunnit lyssna/titta in mig på hennes nya, självbetitlade VISUAL album för SHIT känns som typ årets projekt att titta på 17 musikvideos i rad och liksom ta in allt i fullo?! Att lyssna på låtar samtidigt som jag jobbar är oftast inget problem, men av ren respekt för B vill en ju ge verket hela sin uppmärksamhet men känner typ att jag har tid för det först………………………………… i helgen???

Men den som väntar på nåt gott hörrni. Har ni lyssnat/tittat in er ännu?? Är det nåt att se fram emot eller?! hahahah känns som det bara finns ett svar men men

3 kommentarer | “Min inre Beyoncé”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tilda skriver:

    TJENA KRISTIN

    Har du tips på presenter som inte kostar något (har inga pengar) till en ny men bra kompis som fyller 17 år i dagarna?!

    KRAM

  2. Emilia skriver:

    TYP DET BÄSTA JAG SETT OCH HÖRT, kan jag ju summera det med. Spenderade flera kvällar lyssnandes och tittandes.. vackrare kvinna får man leta efter länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg