Xmas reminder

5:25 21 Dec 2013

Så här i juletider kan det vara bra att påminna om att varenda liten skinkbit, varenda litet ÖRE du lägger på julmat av kött går direkt till att stötta det som sker i ovan video. Med varje krona tar du aktivt ställning och stöttar. Känns det jobbigt?? Then don’t. Det är faktiskt så enkelt.

now if u’ll exsqueeze me så ska jag och mamma förbereda vegetarisk sill här hemma i Örebronx och hade jag kommit på det tidigare hade jag såååå gärna velat testa Hilarious Larssons vego-julbord som tydligen ska vara ingen-behöver-to-die-for!!! OCH så ska jag få träffa min bff Julia ikväll, något som sker på TOK för sällan och jag är så peppad att jag skulle kunna gå av på mitten, men hoppas att jag inte gör det. 

…..måste….bara…..slita…..mig…..från…..soffan…..och…..pyjamasen…..och…….fluffiga…….filtar…….. mvh vad julen EGENTLIGEN handlar om

2 kommentarer | “Xmas reminder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Älskar att du är Sveriges Stella McCartney <3 <3 <3 GO VEG!

  2. Mia skriver:

    Geeez ma greens!
    Kan vi inte hänga över en kopp varmt någon dag?
    Vi känner ju inte varandra och det är såklart lite freaky! Dock gillar jag dig och det vore kul att samtala med dig, dessutom är vi i samma hemort. Vet du vad om du mejlar tillbaka till min mejl så ska du få en oslagbar bribe, som visar att jag är helt cool ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg