Green is the new black

2:11 12 Jan 2014

Nog för att jag har turen och glädjen att jobba med landets bästa tidningar dagarna i ända, men faktiskt inte med nya Matmagasinet Vego (så detta är alltså inte skamlös reklam för mitt eget jobb hehehheh). Sverige har alltså fått sin första helt vegetariska mattidning!!!!!! Bout dang time kan jag tycka också. Och ingen mindre än världens coolaste Sofia är en av the masterminds bakom den, läs intervjun med henne HÄR och gör det NU. Yup, en till tidningsprenumeration att lägga till sin samling!!

2 kommentarer | “Green is the new black”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. See sell a skriver:

    Hej! Vill bara säga att du, nästan ensamt, har fått mig att go veg, och jag har i min tur fått mina föräldrar att sluta äta kött på vardagar. Så tre personer äter mycket mindre kött och massa djur skonas enbart tack vare dig!!

  2. Magdalena skriver:

    Hej! Jag är veterinärstuderande och vet hur illa det kan vara inom köttindustrin, så illa att jag funderar på att ändra min framtidsplan yrkesmässigt. Tack så hemskt mycket för attt du värnar om djurens rättigheter och att äta vegetariskt! Det gör mig så glad att veta att fler bryr sig, och faktiskt säger det högt också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg