NU VET NI

8:27 14 Jan 2014

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:

Hitta galenspöket i hörnet!! men i xtremt gott sällis *hjärtögonsmiley* 

En bild på dig som är mer fördelaktig:

Hahha denna har Parisa valt till min bild där i scrolltjosan på sidan av sajten and I guess it does me……….. good

Vad har du gjort idag:
Jobbat! Handlat! Lagat mat! Kollat TV! Glömt avbokat träningspass! Bloggar nu!

Och igår:
Typ exakt samma fast lagade då vegetariska fiskpinnar och potatis, dvs en annan rätt än idag, istället. Och bokade spabesök!!! Och skrek av skratt till PH!!!

Vad har du för framtidsplaner:
Inom den närmsta framtiden vill jag FLYTTA STÖRRE. Sooom jag tjatar om det sorry men ni vet när en redan flyttat mentalt?? Känns typ som att jag inte hör hemma hemma längre?? Dröm-drömmen är att flytta ganska för stort så vi kan växa in oss och kanske knådda fram nåt där + adoptera snälla hundar *spårar*. Övriga planer: world domination.

En bild från i somras:

Näe inte som att jag mår dåligt om somrarna

Vilken är din senaste googling:
”Breathe in, breathe out lyrics” hahahhaha så fet låt

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: 
Det var en länk HIT. Jag och killy såg nämligen Rosemary’s Baby i helgen och damn Polanski to hell men HELVETE (!) vilken film. Helt tagen av bra:ma.

Vad åt du till middag idag:
Stekte brysselkål, bönor, rödlök, vitlök, honung, citron, spenat, avokado… YUM. Efter detta recept faktiskt!!

Vad köpte du senast?
The above

Vad skulle du vilja lära dig?
Alla världens språk!!!!! Älskar språk och läste typ så många jag kunde i skolan. Skulle lätt kunna tänka mig att ta någon kurs i nåt framöver. Annars typ: lära mig att acceptera ”rymden”

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
Engelska, svenska, franska, spanska = språk………………….

Kan du åka skateboard? 
Hhahahahaahahahahahahahhahahahah why would I even

Den bästa frukten är:
Men gud ananas så klart

Och den bästa grönsaken:
All kål!! Besatt av kål, äter det till allt. Min nästa kål-plan: göra kålpesto!!!

Den bästa osten:
Alla??? Feta, parmesan, morbier, gruyere, tom sån därn färdigriven du har på tacon yup

Och den bästa gröten:
Mannagryn! Gillar typ ingen annan gröt, det bara växer sig i munnen. ÖNSKAR jag var en grötperson. Får typ omedelbar respekt för folk som ba ”äter gröt till frukost varje morgon”. Då vet jag att de har typ stamina att äta nåt asäckligt fast som de vet är bra för dem och kommer hålla dem mätta länge. Så duktigt ju!?

Är du en bra sambo:
Vill säga ja men tror inte det är sant :((( Jag är världens bästa flickvän dock så han står nog ut. Men att bo med………………… jag vet exakt hur jag vill ha allt överallt jämt och är det inte så blir jag ganska suris. Många ”OJOJ HAHAHHAHA HÄR LIGGER EN NAGELSAX PÅ HYLLAN LÄNGST NER I BADRUMMET HAHAH OK???? DEN BOR VISSERLIGEN PÅ MITTENHYLLAN BUT I’M FINE LOVAR!!!!!!!” *svettig*. Usch hatar den sidan hos mig och jag är nog fan asjobbig. Har dock inga problem med att städa och dona och plocka men KAN for the love of me inte diska. Då kräks jag nästan och blir deprimerad.  Men min teori är dock att nästan alla män blir curlade av sina mammor som plockar upp efter dem som små och växer upp och skaffar flickvänner som plockar undan och fixar allt utan att de nästan behöver lära sig/tänka på nåt = ooond cirkel. DÄRFÖR vill jag inte att det ska fortsätta från vårt casa och ner i led, så jag SÄGER TILL istället för att gå tyst bakom och plocka undan det jag tycker ska fixas. Då kan vi båda hjälpas åt framöver med allt där hemma och pass that along i framtiden.

Det grövsta brottet du har begått är:
Oj va svårt?! Alltså jag kallas inte ”paragrafryttare” av killy för intet, är xtremt ospännande på det viset – obs har aldrig ens ätit en druva eller godis på Ica för att ”prova” tex. Men jag ”testade alkohol” innan jag fyllt 18 år tex :((

En bild på förra årets bästa dag:

I Vegas aka Motherland *Chloé Sevigny simmar nånstans där i bakgrunden*

En kommentar | “NU VET NI”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Louise skriver:

    Hej Chrissy! Du vet att nästan all ost inte är veggo? Det innehåller löpe, vilket är urskrapad kalvmage. Finns i keso och kvarg också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG