Oilz

6:47 6 Jan 2014

Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan er??? Jag menar ni skriver ju till mig och frågar om saker och ting men vad skulle JAG göra utan ERA tips då!?! Vore ingenting kan jag säga er

Eftersom ni har stenkoll på vad jag ska ha/göra så testade jag mandelolja till min kropp och ibland fejs, funkar ju hur bra som helst!!! Och känns naturligt och bra. Men finns det en fetare variant för vinterhud, som ändå är naturlig?? Avokadoolja ringer i klocka i mitt huvud typ att nån av er rekommenderat det till mig förut….?? Stämmer det?  Eller vad som!! Hit me om ni har tips, ni känner mig så pass bra nu ju <3

11 kommentarer | “Oilz”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Jordnötsoljan från samma märke är ju ca bäst som sminkborttagare, den är extremt oljig och underbar och efter behövs ingen kräm pga ligger liksom kvar som en go, mjuk hinna?? Bättre än allt jag någonsin använt på min sköra bleka hy!! Men Mandeloljan kanske funkar på samma sätt?

  2. Kristina skriver:

    Annat tips för rengöring är att blanda kastor (ricin) olja med olivolja eller mandel olja. Bästa rengöringen hands down! Ricin oljan drar ut smutsen ur porerna, och oliv eller mandel oljan mjukgör. Min hud har aldrig varit bättre, snuskigt billigt också… Så du blandar 50% ricin olja med 50% oliv/mandel olja. Du kan googla the oil metod om du vill veta mer… Lycka till! Ps. Du kan använda kokosolja till att rengöra tänderna… men det är ett helt annat område, men det kanske kommer upp om du googlar the oil method. Lots of Love!!!

  3. Sofia skriver:

    Mandelolja är super, men just den där mandeloljan är raffinerad. Testa t ex Crearomes eller Weledas nästa gång!

  4. anjas skriver:

    Hej! Hur ser du på otrohet ? skulle du kunna förlåta din kille om det hände? känner du att du kan lita på honom till 100 procent att han inte gör något med någon annan?

  5. Sparv skriver:

    Åh oljor! Bästa bästa. Som Sofia påpekade, undvik raffinerade oljor – som jag förstått det förstör raffinering bl a vitaminer/antioxidanter, som man ju vill åt när man håller på och gnor in sig. Kallpressat skareva! Öht ska man förvara oljor mörkt och svalt, då ljus också skadar det där göttiga, och så kan de härskna. Jag antar att det är därför oljeflaskor ofta är blåa, gröna eller bruna? HÄR – http://www.nopoo.se/nopoo/oljor/ – står det massor massor om olika oljor, huruvida de är torra eller feta, användningsområden etc. Bara att klicka på de olika typerna av olja och förkovra sig. Mina tips är främst arganolja istället för nattkräm, det är rena lyxbehandlingen och man blir strålande i nyllet; jojobaolja använder jag till detsamma just nu och det fungerar också bra, det är en olja som liknar hudens eget sebum. Den använder jag också till massage av mina töjda hål i örsnibbarna, håller dem mjuka och minskar ärrvävnad. Kokosolja (som är mer eller mindre fast i rumstemperatur, den köper man på burk och inte i flaska) har jag till händer, nagelband och naglar på natten eftersom jag inte orkar hålla på och droppa flytande oljor i sängen, och man kan använda det som en light duty deo också. Och jo, den rengöringsmetod Kristina pratar om finns också beskriven på nopoo.se, under namnet OCM/oil cleasing method. Gud vad spretigt det blev nu. Men! För ansiktet säger jag arganolja (det är dyrt men värt) eller jojoba (billigare men jag upplever den som något torrare) och till kroppen kokos (dock ej direkt före påklädning)!

  6. Jenny L skriver:

    Jordnötsolja tänker jag på spontant!

  7. L skriver:

    Arganolja eller jojoba!

  8. L skriver:

    Höll på att glömma kokosoljan (LÖVE) såklart ekologisk och ”extra virgin” (kallpressad?) haha vet ej vad begreppet heter på svenska, typ hur den är framtagen. Aja, fantastisk grej iaf, funkar till huden, håret och även i mat :) och så luktar det mumma också.

  9. Jasmin skriver:

    Rosenolja är väldigt bra för ansiktet! Även kallpressad (alltså ej raffinerad) kokosolja är myz att smörja fejset med också nån gång ibland, då den är fetare :)

  10. jonna skriver:

    Skulle ABSOLUT rekomendera avocadoolja till fejset! Har prövat lite olika, bland annat kokos, mandel, jojoba. Men ingen slår avocadon till min vintertorra hy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp