Röda mattan: Guldbaggen 2014

8:19 21 Jan 2014

En annan har suttit och finkammat Finest.se för att ge er BEST OF röda mattan på gårdagens Guldbaggegala! Detta är verkligen det bääästa som finns när en själv sitter i trusty ol’ rumpgropen i soffan i mina pj’s. HAHA obs skrev detta för ett par timmar sen men jag råkade somna till i min rumpgrop så klart, så nu glammar vi till det lite mer än så tycker jag:

Cecilia Forss: shone bright like a DIAMOND. Älskar när folk vågar sticka ut, typ asmånga kom till Baggy i jeans *zzzz* men det är helt enkelt inte så Cissi rullar. Thank god!!

Alicia Vikander: Sveriges skådisstolthet såg ut som en vacker, majestätisk fågel bearing signs of spring

Cecilia Frode: hawtdiggitydang. YES, a thousand times yes!

Gunilla Röör: ok alla kanske inte vågar Frod-a ut den på röda mattan, kanske gillar du att klä dig lite mera low key (men ändå med ett par feta röda pjucks tho!). Det är helt ok, kolla ba Röör med gårdagkvällens bästa STANCE.  

Nyamko Sabuni: glömmer nästan bort att det är minusgrader när jag ser Nyamkos isglassfärgade nummer!

Haddy Jallow: e d gala så e d. Slits ‘n sparkles är i princip alltid en oslagbar kombo i min bok.

Anna Odell: Well i’ll be damned att någon kommit på världens bästa uppfinning?? En socialt acceptabel sovmask som du typ kan fälla ner när du känner dig uttråkad/over it/ointresserad/kaxig, å ba ”i’m outie, ses snart”. Xtremt bra härskarteknik, måste testa detta i min vardag asap!!

Nina Zanjani: för ibland behöver det inte va svårare än så!!

Josephine Bornebusch: är så självklar och cool i ringningen of my dreams!

Bilder: finest.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG