Galentines 2014

8:29 15 Feb 2014

Hade ni en go Alla Hjärtans igår eller??

Jag firade med my ride or die, mina bffs, som sagt! Min och Idas pojkvän är i NYC ihop (HUR GULLIGA KAN TVÅ PERSONER VA?) så inget kunde passa bättre än att gather oss Pantertanter oss fira GALentines ihop <3 Vi lyssnade på T-Pain, åt massa pizza och drack vad kändes som varsitt glas bubbel but my head proves otherwise idag :(( 

Parisa fotade av mig efter att jag enl henne levererade ”some stone cold truth” med detta just sayin’-face

Här är de: mina stora kärlekar <3

Ok ytterligare bevis på att vi drack mer än varsitt glas bubbel: JÄTTEkul idé att byta Parisas instanamn till BIGOLENANI. Efter………………….. nanin, ja. Obs inte som prank – det var hennes eget initiativ = ÄNNU ett bevis på att vi nog drack x antal ggr mer än just ”varsitt glas bubbel”. Obs 2 hon har inte bytt tillbaka än.

Hoppsansaaa väl i Ubern på väg ut fick vi alltså varsin till champagne och ros!!! Ser ni sanna lyckan i dessa fejs eller??? Så ser vi inte ut idag kan jag säga. Men det var det VÄRT.

PUSS O KRAM ta hand om de ni älskar

En kommentar | “Galentines 2014”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Parisa Amiri skriver:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp