Falabella Q&A

10:40 2 Mar 2014

 

Jag funderar på att köpa en ny väska, velar mellan två stycken, http://www.net-a-porter.com/product/432734 eller http://www.stellamccartney.com/us/stella-mccartney/cross-body_cod4522326…, vilken tycker du? Eller tycker du båda är fula? Kram! Emilia

HEJ EMILIA! 1) Kul att du vill sporta medvetet mode signerat Queen Stella! 2) båda väskorna är ofc sketasnygga. Därav problemet kanske?? Mina spontana tankar kring detta är:

  • Falabellas är ganska tunga iom kedjorna runtom, så ju mindre modell desto lättare *duh*, men mer typ att de större modellerna är ganska så rejält tunga faktiskt och det är sånt en ändå måste tänka på vid ett stort köp av dessa slag.
  • Bägge färgerna är ju ljusa och i’m the kinda gal som gillar att slänga ifrån mig väskan när jag gör nåt/är nånstans/…………..tänker på nåt, well yeah basically gillar jag inte att faktiskt BÄRA på mina väskor för jag är bara megalat men men. Jag brukar tänka att modeller större är ofta såna en verkligen lägger ifrån sig dvs ställer på äckliga marken eller nån annastans som säkert är äckligt. Och därav ökar risken att en råkar ställa’n i nåt som resulterar i en fläck på det ljusa tyget……..

Så, so far känner jag är det är två up’s för modell mindre, cross body-väskan?? Men sen är det ofc annat som spelar in, typ vilken modell föredrar du personligen osv – jag har mer och mer blivit Team Cross Body i mina äldre dagar, men den större Falabellan är ju en klassiker…. och får ju plats med så mycket MER. Om plats är vad du behöver……………………………….. det ska aldrig vara lätt hörrö.

Oavsett gör du aldrig fel med en Stellaväska, skulle jag säga!! Lycka tiiiiiiill

En kommentar | “Falabella Q&A”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Såhär en månad senare, tack!!! Älskar båda men blir nog den mindre, Falabellan är ju en klassiker så den kan jag köpa längre fram :):):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG