I’m the boss

7:20 11 Mar 2014

Det här är så bra att jag inte vet vad?????????? När Beyoncé säger ”I’m not bossy. I’m the boss” började jag GRÅTA SÅ SNORET RANN här i soffan (är meeega pms:y hehe men hade nog ändå fällt en kanske lite mindre tår i vanliga fall)

Initiativet ”Ban Bossy” syftar till att uppmuntra fler flickor att leda, vara ambitiösa och framförallt: inte hålla tillbaka!!! Allt pga vi blir uppfostrade till att inte vara ”jobbiga”, inte ta för mycket plats, vara väna/trevliga/snälla/BEHAGLIGA. And that shit sticks with us. Och bara tanken av det knäckerrrrrrrrr mig. Så många öden som aldrig lever fullt ut pga vill inte stämplas som bossiga, jobbiga, envisa, störiga…………………. Enough is enough.

Ban Bossy har lockat flera bosses än Queen B, bla Condoleezza Rice, Diane von Fursteberg, Sheryl Sandberg, Jane Lynch med många fler. Njut av the bosses i videon och så tycker jag vi kämpar för att Ban Bossy!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG