Lurrdies night

6:12 22 Mar 2014

klänning – Samsoe Samsoe, väska – Chanel, skor – Acne

Pollenridden och flyttstressad som jag är tog jag mig ändå lite välförtjänt tid att ta mig ut på tjejkväll igår som Forni anordnade med Kelloggs! Jag hade precis fått ganska pissiga nyheter, så jag sa till killy: jag måste lägga mig lite och när jag vaknar vill jag ha pizza *skön*. Och det fick jag yaaaaaaay <3 Hade tänkt glida till Berns Hotell, där vi skulle ses, i tischa och jeans, men så såg jag Michaelas insta där hon var suuuuuperpiffad och ja ba amevafaaaaan……… Rullade ur sängen och drog på mig nåt som inte skulle se ut som att jag just: varit sur, sovit middag och ätit pizza. Men så visade det sig att hon varit på en makeover-inspelning precis innan, därav megapiffet. My attempts were futile.

Men visst ser vi mysiga ut?? Exempel på sak som hände under kvällen som kanske inte händer på många andra ”myskvällar”: Petra ska visa hur högt hon kan karatekicka och råkar sparka Forni i fejset?!?! Hahahha det vaaaaar. Hon fick lite svullen läpp, men nog mest skärrad. Sen åt vi lite Cracker Crips, drack massa massa cava och diskuterade män vi vet som skönhetsopererat pungen. Allt var helt i sin ordning.

PUSS O KRAM ladies night urr night

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG