White on white on white

7:49 6 Mar 2014

Ni minns det där jag rantade om att det känns som jag ”inte fattar nåt” vad gäller Flytten?? Alltså, take this bara. Det är alltså meningen att en ska kunna se skillnad på ovan färgkort. Yuuuuup. Tex igår rensade jag och packade mitt källarförråd i tre timmar, kom upp med damm i näsan och ba HAPP. Mjölk eller Salt!!!!!! Höll på att sprängas. NAY håller fortfarande PÅ att sprängas. 

obs lutar mot Mjölk :((

2 kommentarer | “White on white on white”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sparv skriver:

    Tips tips: gå till färgaffären och prata med dem om färgen! De kan förklara vilka färger de blandar i den vita och därmed vilka undertoner den får, vilket slår igenom mycket tydligare när det är målat på stor yta snarare än visat på små färgkort. (Både om färgen drar mot varmt eller kallt och om den är ”ren” eller ”smutsig”, om du förstår hur jag menar.) Gjorde detta i somras vid ommålning och resultatet blev superbra, målade dessutom i en ljus, en mellanmörk och en mörk färg och då kunde vi välja så att de gick ihop ifråga om underton etc. Om man nu tycker det är intressant. :)

  2. Malin skriver:

    Hej Kristin! Tack för en superbra blogg! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg med tips på bra bhar för oss fellow tjejer med big boobs? Själv är jag smal runtom o stor i kupan, tycker det är jättesvårt att hitta. Speciellt sånna att ha under linnen och klänningar med tunna band eller djup urringning… På de flesta sidor är stor byst bara upp till E-kupa och vad e det med de??
    Hade vart så uppskattat! Keep up the good work, girlpower osv. Lycka till med flytten!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg