HALLOJ

10:15 25 Apr 2014

trenchcoat – Woodwood (Bernadette heter modellen, slut i camo dock :/), väska – Fendi (modell Mama Zucca, varför heter inte alla väskor något i denna stil kan en undra men men), skor – Adidas (ZX Flux), sjal – Gucci

Ber om ursäkt för radiotystnaden!!! Men what does it MEAN radio är väl aldrig tyst, nä guud det är ju ständigt nån ”pitbull” som gapar där så vitt jag vet

Sanningen är att jag varit: lide full. Why lie :)))) Eller jag har ju jobbat och så, men varje dag efter jobbet har liksom vädret varit så bra att det verkar kliat i hela Stockholms cavanerv och ja jag har inte kommit hem förrän den nerven slutat klia kan vi väl säga. Den slutade klia redan vid kl21 oftast men då hade vi ändå legat i ett par goa timmar. 

Men tyvärr har allt roligt ett slut och denna fredagkväll ligger jag hemma all gräsänkig and whatnot och bara chillerillar alldeles nykter johodå tro’t eller ej. Ser just i detta nu på filmen om Tina Turner ”What’s love got to do with it” och you best believe att tårarna rinner. Sitter front row seat till rent kvinnohat denna fredagkväll men det måste en göra ibland för att aldrig nånsin glömma bort att det som Tina gick igenom går såååå många tusentals kvinnor igenom varendaste dag, runt hela jorden.

PUSS O KRAM ta hand om varandra där ute <3

En kommentar | “HALLOJ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sara skriver:

    Plz help a flicka med klädkris! Ska fira valborg i uppsala (woopwoop) vilket innebär: fancypantsy champagnefrukost, kaoslunch i en park med ett par tusen fulla studenter, spruta ner varann med champagne och sen chillerillgrill. Har vänt ut och in på min garderob, kollat igenom sjuka mängder outfitsbilder på din blogg och några andra balla brudars men mitt huvud står helt still. Skulle bli sjukt glad om du kunde hjälpa med den perfekta fest-chill-parkhäng-menfettsnygg-champagneöverallt-outfiten.

    Kram och tack för en episk blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg