Not so secret garden

8:50 27 Apr 2014

Ännu en panghelg här i Stockholm!!!!! Med nedersta bilden tänkte jag illustrera att freakle season har påbörjat – men ser mest ut som jag är topless (obs tubtopp duuh). Hhahah syns det förresten att jag inte vågat färga mina bryn sen Incidenten??? Jag är ju glasnudel egentligen B-)

Men nu ska vi prata lite om min innergård som ni kan se här ovan. När vi köpte Nya Hemmet så ba aaa soft, va mysig den är. Men först nu inser jag hur ÖVERBÄST den är?? Suuuupermysigt med massa blommor och örter som växer i gården, bersåer, kulörta ljusslingor, flera grillar, massa bänkar och bord………………………. Jag och mina vänner har LEVT på min innergård de senaste helgerna och kvällarna. Men denna helg har jag mest hängt med solskydd från Cliniderm, Essies ”Boom boom room” (MVG!!!!!!), en go bok och efterrättssmoothies från The Honeycomb.

Idag har jag dock varit så sinnessjukt däckad, this pollen is out of controoooooool. Jag har sovit middag i fyra timmar och är helt rödsprängd och knäckt. KAN bero på att jag var ute med tjejerna en stund igår………………… Eller det hjälpte väl inte antar jag ehehehhe. Sjukaste som hände under kvällen var när en man kommer fram till mig och tar en stadigt GREPP om min ansikte??? Hinner precis slå bort honom innan mina vänner flyger på honom, som var helt lugn och menade det som en ”komplimang” typ?? Och tyckte i princip att vi var galna som lackade sönder och samman. Han blev ofc utslängd osv osv men vad är det för fel på ett samhälle när en till synes normal snubbe tror att det är perfectly fine att gå fram och ta tag i en främmande kvinnas ansikte (SOM EN ”KOMPLIMANG”?) kan en undra? Många jävla fel kan jag meddela.

Äsch ok tur att jag ändå är världens mest sömnberoende människa för jag kommer faktiskt inte ha några som helst problem med att däcka igen strax, trots rekord-nap ‘n all. PUSS GONATT

2 kommentarer | “Not so secret garden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nici skriver:

    Alltså så länge jag levt i en bubbla där jag tänkt att det enda som visar på att jämställdheten är skev i Sverige är typ att männen tjänar mer än oss… Men sen läser jag det här blogginlägget och hittar sen den här länken på Facebook och mår typ illa över världen??? Alla mina medmänniskor shoppa aldrig på American Apparel.

    http://www.genusfotografen.se/?p=5348

  2. linda skriver:

    testa depends snabbfärgning! jag hade exakt samma problem med deras ”vanliga” färg för den innehåller PPD som sabbar rejält för oss som är känsliga mot det. svider som fa-en och blir ögonbrynen blir typ hårda. men depends snabbfärgning innehåller inte PPD! testa lite på typ handleden innan om du är orolig, men gurl i’m telling you, det kommer funka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg