Wörkwär

10:06 3 Apr 2014

piké – Commes des Garcons PLAY, pennkjol i linne – Asos, slip ons – Kurt Geiger, armband – Balenciaga

Jag är så jävla trött att jag håller på att smälla av: men imöra skulle jag vilja ha på mig detta på jobbet. Ok?? Lös det bara, seså.

Roliga är att jag kan ändå anstränga mig rätt ofta på jobby – men under de kallare tiderna går jag ändå bara runt med en fleecefilt runtom mig för att hålla värmen uppe så alla ansträngningar är för intet more or less :)))

2 kommentarer | “Wörkwär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    Hej!! Måste först och främst säga att jag älskar dig och din blogg. Din blogg tillsammans med Hanapees är där jag försöker få ett bättre genustänk och bli mer härlig som person i allmänhet. Älskar hur du skriver din texter sååå tack så mycket för det! Brukar vanligtvis inte kommentera bloggar, men är så nyfiken på din ny lägenhet! Kan inte du lägga ut pics? Puss

  2. firefox skriver:

    As we know when the mozilla firefox doesn’t not work properly then we find the proper solution giver option and lots of time we look for the update the new version but now the most easiest option are also available which is mozilla firefox for windows and this can be download directly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG