Elle Beauty Awards 2014

10:06 15 Maj 2014


Bild: elle.se

jag bar en ny lil’ thang från Asos!!!!! bland de bästa klänningar jag äger redan

Miiihiiiii igår var jag på Elle Beauty Awards – och min date var ingen mindre än mamma Zäta <3 The O.G, i stan för kvällen, och det snyggaste, klokaste och bästa sällskapet en kan få!!! Förutom produkter som vinnare, var de mänskilga xtremt välförtjänta så som Linda Pira och Rebecca & Fiona wooooooo

Som ni ser på de olika färgbilderna skiftar mitt hår fett beroende på ljussättning. Ibland är det tvärlila, i vissa fall är det bara good ol’ blonde. Aja. På tal om…………………… hår………………. och Beauty Awards………………… Extremt roligt igår då på galor när vinnare/nominerade läses upp brukar folk hurra gott i publiken, deras fans och/eller familij liksom – men igår ba ”Årets balsam är……………………… bladibla!!” och så JUBEL från publiken, som om det var en person de hejade på??? Det var så bisarrt att jag skrattade rätt ut, men då hade jag också sipped some under kvällen så jag kanske uppskattade det mer än andra. Eller skratta rätt ut, mer det goa Kluckande Vin I Magen-Skrattet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG