Vår 1a maj

6:00 3 Maj 2014

Här är några behind the scenes från i torsdags!! Vi gjorde alltså en plåtning för en superkul grej, som ni som sagt kommer få veta mer om framöver, och vi möttes först på NGs nya kontor. Där hade vi first hand view över 1 maj-tåget, så sjukt coolt att se såna enorma mängder folk tåga!!!! Jag gick och ställde mig vid fönstret och ba *tog kort* *lol va bäst selfieljus där så vände kameran inåt istället*. 

Jag, Hanna och Ayman (Ze Mödels) + teamet åkte ut lååååångt bort på nån farm i iskallt väder iförda små sommarklädder (!!) och larvade oss gott resten av dagen. Det är en sak som äger när en får modella fast en inte är modell på riktigt – ingen har riktigt förväntningarna att en ska *va snygg* eller kunna posea typ, det blir mest ”skratta!! hoppa runt!! se ut att ha kul!!”. Men en annan sak med att ”””modella”””, en är inte direkt in charge om någon trodde det……………… Hanna skrev väldigt bra om sin diamant/bindi hon var tvungen att ha på sig. Jag var liksom där, hon ba ääeee det här känner jag mig inte bekväm med faktiskt – klipp till: ingen lyssnar, limmar fast en bindi ändå, ”kör nu!!”. Hon ba ok fast………??? Lite exakt så var det. Sen hade vi diskussioner om det oss emellan, cultural appropriation osv, men det är alltid lätt att vara efterklok. Och Hanna är bland de klokaste jag vet ändå, men vi är alla människor och går ibland med på saker som ändå inte känns rätt i magen osv osv. Inte som att jag slet av den heller direkt?? Nä. 

Men ni kommer att få se resultatet framöver som sagt och förhoppningsvis framgår det inte just exakt HUR SJUKT MYCKET vi frös hahahahhaha. Men förutom fryset var det bra skoj att få hänga med alla goa!!

En kommentar | “Vår 1a maj”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG