Värsta av de värsta

5:41 31 Maj 2014

Har idag raljerat med vänner om hur ens värsta mardröm till möhippa/svensexa skulle se ut. Följande komponenter skulle driva mig vansinnig: skogen/utomhus, pilliga saker jag måste vara tålmodig med, lyssna på kille som ska lära mig nåt, prata med främlingar. Och dessa, if combined, skulle utan tvivel bilda min sämsta dag någonsin. Hade jag haft sjuuuukt taskiga vänner hade de satt ihop dessa på min möhippa en not so vacker dag. 

Förslag för min värsta mardrömsdag:

– Börjar dagen med att bli kidnappad typ i gryningen. Åker bil lååååångt åt helvete. Får ha på min prassliga friluftskläder och hamnar tillslut i skogen! Där har mina ”vänner” förberett en sorts orientering/tipspromenad in the middle of nowhere. Allt med orientering gör mig rasande. Jag fryser, är sur och vill gråta som en bebis.
– Efter orienteringen värmer vi oss i en stuga, där börjar de plocka fram massa skit. Det är dags för SCRAPBOOKING!!! Kanske gör nån ett lite snuskigt album, nån med bara mysiga bilder från hela vår vänskap och jag tvingas göra en över mitt och Ks förhållande. Lim, glitter, klipp och klistra SKIT pilla fixydoona ääeeee nu vill jag bara hem. Obs har fortfarande prasselkläder.
– Sen åker vi hem, jag får chans att packa lite, fixa iordning mig lite……… vi ska nämligen iväg på tur!!!! Jag lastas ombord en färja där det första som händer är att jag får en privatlektion av Henrik Fexeus, ”tankeläsaren”!!! Resten av kvällen tvingas jag gå runt på färjan och testa de knep som Henrik lärt mig på främlingar. Lyckas mindgamea till mig några drinkar av folk så det klassas som en succé!! Och så håller det på tills alla däckar.

FYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAN. Dock xtremt kul grej att skrika om med sina bästisar, ta upp allt de hatar, lära sig NYA grejer de hatar som du inte visste om osv. Hundra gånger roligare än att prata om vad en faktiskt skulle VILJA göra på sin hensexa.

2 kommentarer | “Värsta av de värsta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jasmin skriver:

    ”hensexa” KAN va mitt nya favortitord <3

  2. Karin A skriver:

    Det där är också mitt värsta. När jag ser en utspökad person på stan, med ett entourage av vänner, varav en med videokamera, skäms jag så till den milde grad, å den hensexade personens vägnar. Jag har informerat min syster och mina bästa vänner följande; om dem skulle få för sig att klä ut mig och utsätta mig för uppdrag/åtlöjen (typ kränga ”pinsamma” sakar, måla porträtt av min blivande man och svara på en massa frågor), kommer jag säga upp kontakten. Med SAMTLIGA. De har frågat vad jag vill göra istället och jag föreslog lerduveskytte, kurs i burleskdans och/eller spa med lots of drinks.

    Thanx för en fab blögg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg