Carniwall

8:50 29 Jun 2014

Håååhåååjaaajaaaaa vilken kväll and subsequently dag

Petra hade styrt upp en karnevalkväll på Wall och som ni vet vid detta laget: när Petra gör något, she goes aaaaaall in. Och igår var alltså inget undantag!! CarniWALL var så jävla galet, så pass att jag inte pallat blogga förrän kl22 dagen efter naamsayin. Synd att vädret inte direkt var Rio-vänligt, men men lite dansare, shots och fjäderbo:or (VAD heter det i plural, jeez) rådde bot på det……………………….. Much to my dismay idag :( :) Men det var det väl värt!!! Av det jag minns var det sketakul! Ochochoch jag hade smort mig med sååå mycket brun utan sol att när Carro spillde minsta gnutta drink på mitt ben fick jag råpanne och sprang efter närmsta servett (den var använd) och torkade upp. Blev bara DELVIS randig yaaay.

zzzzzzzzzz det är fan lite trist när ens hela söndag försvinner så här meeeeen har ändå lyckats se klart nästan all OITNB idag OCH DET ÄR JU ALLTID NÅT?? uuuuh nya tag nästa vecka, right

2 kommentarer | “Carniwall”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. lilla maria med vinden i luggen och läderhatten på sniskan skriver:

    Varifrån är denna drömklack du rockar?? Vill leva i de pjuxen!

  2. Parisa Amiri skriver:

    Lilla Maria Med Vinden – klänningen är Bebé, skorna Topshop

     

    puss kickifinis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg