I clean up real good

6:43 16 Jun 2014

Köpte med mig lite go jävla rengöring från Bangerhead i fredags förresten, allt från Dermalogica! Har blivit besatt av just RENGÖRING. Visst du kan kräma på med krämer, serum, oljor – men om grunden inte är ordentligt rengjord ja då händer väl inget??? Har även börjat inse att jag (alla??) blir mycket skitigare än jag trott, framförallt i fejset!! Usch alltså, dem bomullstussar efter ansiktsvattnet………………………… Har verkligen alltid bara tvätt med random rengöring och vatten innan. Punkt. Men nu vill jag gärna utforska detta vidare, det hära med ”hygien” hehehhehhe 

Redan testat skrubben ”Skin prep scrub” och den var rätt rejäl och jag älskar det!! Har annars Dermalogicas ”Daily Microfoliant” som är mycket mildare. Men nu jävlar vill tanty att det fräser till lite i fejset när det beger sig! De andra sakerna valde jag ut – och jag vet inte riktigt varför? Jag var helt ärligt lite full. Men har testat deras rengöring förut, men typ en annan så läste kanske fel när jag tog denna? Aja. Men sån därn borste har jag ju velat testa, sån som du ska använda ihop med rengöringen och skrubba runt på ansiktet. Så det gjorde du bra, durnk-Kristin! Men har sagt det förr och jag säger det igen: fylle- och bakisshopping är mina bästa shopping………………….ar. Så tror verkligen detta kommer bli hur bra som helst!!!

3 kommentarer | “I clean up real good”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Tips på grym rengöring är Carrot butter cleanser från Organic Pharmacy! Lite meckig att använda men SÅ bra.

  2. martina skriver:

    CLEARASONIC!!!!!!!!!!!!! SÅ bra grej, dyr när man köper den men sen baah mm. Tar rent till en ny nivå. Sen tycker jag att md Formulations är snäppet bättre än dermalogica, tror att det är ytterligare lite mer ”medicinsk hudvård” och jag tycker i alla fall att jag har sett och känt bättre (och lite snabbare) resultat av md.
    En jävligt bra peeling är Burt’s Bee’s deep pore scrub som är 99% (vet dock inte vad den övriga procenten är) naturlig och RIVIG –> blir jättemjuk.
    Till sist tycker jag att en sminkborttagning som får alla andra sminkborttagningar att framstå som vatten är värd att nämnas. Du har säkert hört talats om den för den ”används av alla proffs” (lol) men BIODERMA solution micellaire är så 7kt bra. Finns inte att köpa i Sverige om man inte gör det via några halvsneakiga hemsidor men i ca alla medelhavsländer där det finns apotek med blinkande gröna kors finns den! Köpte en flaska på 500 ml för 15€ nu i Grekland (+ 2 x 250 ml + en liten reseförpackning eeheh). Srry för lång kommentar men älskar allt som har med rent ansikte att göra!!

  3. alice skriver:

    hahahhahaha ”jag var helt ärligt lite full” <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG