All green everything

6:33 3 Jul 2014

 

Som om jag inte trivs NOG på min gård; nu har alltså smultron, krusbär, vinbär, u name it börjat poppa fram där!? Springer runt som ett barn och insuper barndomsdofterna. Blommorna har nästan börjat kroka allihopa nu redan, jasminbusken, kaprifolen, syrénbersåerna, pionerna och tom rabarbern verkar försvunnit lite (eller är vi bara glupska på mitt block!!). Hade ingen aning om min innergårds storhet när vi köpte lägenheten, men som sagt känns det som att glida runt som ett barn igen ute i Sörby i Örebronx, omgiven av blommor, bär och dofterna. 

Får jag äta upp dessa?? Eller måste jag typ ”låta barnen i grannskapet få dem”? Uusch är det så här livet blir tillslut

Kom hem häromdagen till vår grind och då hade en fantastisk person lämnat massa växter och blommor vid ingången med en lapp som förtäljde att hen bor i byggnaden och jobbar i blombutik och ”fick lite över, så varsågoda!”. Jaha och HUR MYSIG ÄR DU DÅ. Fotade ej the before, men allt tog slut på fem röda! Själv fick jag med mig två tillskott till min gröna lilla familj………………

Tex en liten fikus som inte fick plats i min kruka :(( Oooops får väl bli en sväng på stan och inhandla nåt nytt då hehehe. Obs att jag enbart har färska örter hemma pga matkassen vi kör, har nog aldrig köpt hem det på eget bevåg? *lever i en bostadsannons*

Och så plockade jag med mig denna lilla grej som jag inte alls vet vad den är så jag kallar hen B-lady <3 Skulle killy inte lägga band på mig kan jag i princip spendera vår matkassa hos floristen, få saker gör mig så rofylld som LEVANDE GRÖNT. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp