Brudshorts?

4:54 2 Jul 2014

Olivia Palermo har efter sex år gift sig med sin [male model]! Det som blivit lide ramaskri i ~modevärlden~ är den ”otraditionella” brudklänning hon bar på det borgerliga bröllopet (gasp!); tydligen en tyllkjol över shorts + kashmirtröja över. Och jag känner baraaa…. so?? Om det är något jag aldrig i närheten känt ett behov av, förutom mer kackerlackor i mitt liv, så är det ett ”SAGOBRÖLLOP”. Visst, jag vill gifta mig och jag vill ha kära där men framförallt vill jag ha fest för att fira. Men handen på hjärtat skulle jag lätt kunna dra till Vegas med killy + närmsta polarna och genomför’at och sen festa loss typ. Eller kanske borgerligt hemma och sen ha megaparty. Meeeen skulle nog aldrig kunna dra till Vegas i alla fall för jag tror att det skulle krossa farmors hjärta att inte få vara där (eller hur Ulla! Jag vet att du läser <3)

Men för att ha varit en person vars stil jag alltid haft ett BRINNANDE icke-intresse för, i nivå med ”rymden” och rockmusik, så känner jag nu 1) fan kör, Olivia 2) att hon har den ultimata Mimosa-salongs-blicken som jag också vill haaaaa *bokar flyg till Vegas*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg