Min hylla heh

6:33 16 Jul 2014

Sakta men säkert börjar lil’ hemmet ta sig samman <3 <3 <3 En sak jag kom på att jag inte visat är hyllan vi satt opp ovanför soffan! Tanken var att fylla den med böcker men VART har alla ens böcker tagit vägen i flytten??? Fattar ingenting, det är som om precis alla försvunnit. Tror kanske jag hittade tre stycken när vi packade upp?! Men det är nästan lite skönt, känns som att en får starta om lite på bokfronten – vilket även innebär att köpa om hela Harry Potter-serien, dyrt men helt klart LIVSNÖDVÄNDIGT och värt.

Men det är såååååå roligt med skillnaden på min och killys grejor här. Han har tex: böcker om metal, sport och andra världskriget, serier och nån fotbollsnalle han iofs fått av mig. I lol a little @ hans typiska killintressen även om han är mig mest kär av alla i världen!!!! Mina grejer är Lil’ Kim-vinylerna aka fin jävla konst, modeböckerna, familjefotona, doftljusen och en originalillustration på mig av Pernilla Jansson (för fin för att inte rama in och ha framme ok, älskar mig själv och skäms ICKE). Och jo, jag har bidragit med the drink goggles där i mitten också ja *mina främsta intressen på display*.

Vi är väldigt, väldigt olika på så sjukt många vis, men en sak jag är extremt tacksam över att vi tycker lika om och det är inredning. För helvete vilken pärs det är att hitta, bestämma sig för och ha råd med nåt ÖVER HUVUD TAGET, men tänk om vi var oense om vad vi skulle köpa också?? Nej tacolov har det ändå varit i princip smooth sailing hittills. Eller låter han mig bestämma för att slippa shitstorm kanske?? DON’T CARE EITHER WAY.

Försöker hålla er uppdaterade på våra små framsteg här hemma, även om jag undviker att fota för det mesta då det i princip betyder att jag måste ssssstädaa förlåt mamma :(

En kommentar | “Min hylla heh”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Flora skriver:

    Fiiint! Var e soffan ifrån?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg