BFFs

4:48 22 Aug 2014

Nya och gamla bästisar: Scholls nya elektroniska fotfil är guuds gåva till oss alla!!!!!!!! Tyvärr sant att jag e så här uppspelt över denna produkt som är SLUTSÅLD i typ hela Sverige???! Mamma hade letat i tre städer och det var väntelista på alla ställen. Så in gled jag på NK häromdagen och den väntade på mig, rena rama serendipity. Gammal bästis är La Prairies ansiktsvatten som är hiskeligt dyr så klart men räcker typ 7-8 månader och är bland det bästa mitt ansikte vet <3 Hepp om jag skulle ta och äta chips till middag? Yeea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp