Konst by Lil’ Zäta

8:48 16 Sep 2014

Mallååå hur göttigARE blir det inte i lägenheten efter att ha fått upp lide konst på väggarna då?? Eller ”konst”, ja VAD ÄR KONST? Nä men har kanske inte så mycket av sånt som många klassar som ”riktig konst” men jag har mycket av MIN typ av konst :)))

Tänkte dela med mig av lite som vi fått opp nu. Obs att det uppstått en situation här hemma gällande tavlor med mig på: jag har typ ganska många?? Avmålning, tidningsomslag, promoplanscher, jävla massa foton – och som ensambarn har det liksom aldrig varit en grej att MITT FEJS så klart kan vara överallt (looord ni ska se hemma hos mina föräldrar). Men nu blir det väl så klart JÄTTEKONSTIGT om vår lilla tvåa skulle vara täckt av bilder på mig? Jag är ju (tyvärr) inte Paris Hilton. Våra vänner typ skrattade när jag plockade fram allt som jag hade tänkt få opp och ba men……….. näääEEE HAHAHAHH!! :(( jahapp nää välkommen till verkligheten då. Typiskt killy att vara lite för snäll också och inte säga nåt först och ba joo men det blir nog fint *hoppassssss att nån annan säger ifrån*

Det första du ser när du kommer in i Casa Zäta! Hmmmm ja undra vem som kan bo här egentligen?? + killy så klart men han jaa hans grejer får ju typ plats i en kappsäck (no1 bästa grejen med killar)

Ok här har vi en grej!!! Killy + vän försöker tuta i mig att just här kan det va ”lite schysst” att tavlorna står mot väggen bara, att de inte behöver spikas upp. Men jag tycker typ bara det ser ut som vi inte orkat spika upp dem än men SKA? Jag vet inteeeee. Vad tror ni?? Fotot är ijallyfall av vår begåvade vän Yoye Lapogian och till höger är en avmålning av oss från en fest vi fick med oss hem efteråt?? Kul grej I guess, synd bara att konstnären tog med min konstanta dreggelsträng från munnen :((

Hemmets absolut största tavla är från Hilma af Klints utställning på Moderna, jävla ärkegenit alltså!! Helt besatt av Hilma fortfarande och hon har en given och ENORM plats här hemma.

Hhahaha nää här ser ni inte riktigt vad det är men det är en plansch som jag köpte på loppis åt honom för 20 kr. Det är nåt……………. troll?………….. i en skog……………. som ber till ett stort kors……………….. Och jag ba den här är såååå konstig att han kommer ÄLSKA den. Och mycket riktigt!! Bilden även featuring del av aloe vera samt sur kille som pluggar och slår hårt på datan – som del av ett modernt performance som pågår hemma hos oss. Vad är konst osv!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG