Läppfnatt

8:22 28 Sep 2014

Ni vet det där jag nämnde tidigare med att svettas inne på NK idag? Mmm-mm. Jag var nämligen på en mission! Hitta det läppstift mest likt det Emma Arvida Byström bär på bilden överst, som hon nyligen la upp på insta. Har letat efter den nyansen länge men den där bilden blev liksom en rejäl jävla morot för att äntligen hitta!! Problemet är bara att alla nyanser blir så inni mörka på mig för jag är så jävla jävla jävla blek. Inget blir så där perfekt 90-tals nougat-ljuslila på mig, men men LIVET GÅR VIDARE ANTAR JAG?

Efter att ha svettats i ca samtliga sminkbås på NK landade jag tillslut hos dem underbara på MAC och föll för deras matta läppstift, som vanligt……… Läppstiftet i ”Taupe” och läppennan i ”Plum”! Men har ni andra tips för att uppnå Sweet Valley High-perfektion, upplys mig gärna!!!!

2 kommentarer | “Läppfnatt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Jag har ett tipz! Viva la Divas läppstift i nyansen ”Laguna”. Ser inte mycket ut för världen i hylsan men på nåt sätt mörknar det efter en liten stund på läpparna och blir åt det beigelila hållet. Funkar iaf på mig och jag är blekare än blekast. Dessutom: svinbilligt.

  2. Emelie Ørtegren skriver:

    Prova nude från make up store!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg