Mat ‘n prat

6:28 4 Sep 2014

I dono bout you men livet blir så hemla mycket enklare när de du jobbar med äger. Betyder såååå mycket för mig i alla fall och jag är så jävla tacksam :))) 

Vi är ett gött gäng som turas om att ses hemma hos varandra och laga mat, snart är det min tur och looord vilken sporre att få saker gjort här hemma. Soffbordet ska hämtas, tavlorna ska upp och TÄNK så hinner jag laga taklampan i tid också???? Dessa medelklassdrömmar va!!!!! 

Igår lagade Beatrice vegetariskt-glutenfritt-laktosfritt PLUS en raw-dessert och alltså det var det appselut godaste jag ätit på LÄNGE! Fem av oss gick därifrån med löfte om att få recepten dagen efter (”tänk som om jag var fem år, skriv inte ”häll på frön” utan EXAKT VILKA och EXAKT HUR MYCKET” kan jag ha råkat säga). Ska SÅ koppa detta rakt av framöver och förhoppningsvis ha tillräckligt mycket med feeling för att kunna komma på egna varianter kanske?? Mmmmmm flera såna där härliga drömmarrrr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp