BeyDayDreaming

9:48 6 Nov 2014

Det verkar juuu som att jag kommer få the sweetest födelsedagspresent av dem alla; att Beyoncé släpper ett nytt album 24 november :))) All signs point to —> YASSSSS. Verkar t o m som att Nicki Minaj ÄNNU EN GÅNG skjuter upp sitt material för The Queens skull. Vem skulle inte skjuta upp sitt material för henne tho?? 

Aja, nu har videon ovan av Beyoncé släppts där hon är ”acting strange”. Hahahaha, snälla sätt upp en kamera i min lägenhet om helgerna and you’re bound to see stranger shit than that, men visst, detta e ”strange”. Hur som tror jag bara hon är för fokuserad på sin nya musik+prolly fierce new moves för att titta på nån jävla… basket? Lol please. Klart hon ej har tid med detta?? Det är ju dags för World Takeover Part 9485324598296. T o m JAG kan komma på mig själv att sitta på jobbet och plötsligt drömma mig iväg i nån koreografi i mitt huvud pga *kreativ*, okej, så let the queen rule in peace.

Se så allt i sin ordning!

En kommentar | “BeyDayDreaming”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    skulle gissa på lille mensvärken på bey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp