Julpreppkul

6:01 29 Nov 2014

Igår var en dag helt i mitt = matens tecken. Efter jobbet drog jag direkt till NGs julbord/avtackning av min bff som ska vidare i världen och ta över den dessutom <3 Men så typiskt att JAG är den som börjar snyfta på HENNES avtackning?? Aja blev inte förvånad direkt men can I get together alreday. Dock drog jag bara nån peppis och mustis eftersom jag skulle vidare på middag med mina föräldrar på vår kvarterskrog Hjördis! 

Idag försökte jag ta mig till Konstfacks julmarknad men kön var fan för lång?? Nog för att jag älskar julen osv men jag är inte fysiskt kapabel till att stå utomhus i typ en timma i snorkallt väder för att gå in och kika på lite grejor, det GÅR INTE. Men fick med mig lite annat gott och jul-blandat från stan, julstjärnor och ljusslingor osv osv. Så det var ju kul!! Men kan inte Konstfack starta julmarknadswebbshop för alla oss frussna och lata??? Hhahahha fy faan vad det skulle äga

En kommentar | “Julpreppkul”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gabriella skriver:

    Du får jättegärna komma på vår skolas julmarknad den 13-14 december. HV skola ligger på djurgården och vi är ett grymt gäng som håller på med textilt skapande och hantverk! komsi komsi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg