Nicki @ MTV EMAs 2014

7:27 11 Nov 2014

Häromnatta var ju MTV EMAs i Glasgow! Tyckte överlag att röda mattan var pretty zzzzz men känner mig ändå nöjd med Nickis modästrapatser. Allt från Sexy Golfer till 60-talspsykadelisk, jajamensan and there’s more where that came from. 

Ni ser den nedersta outfiten, den vita Cavalliklänningen med cutouts? Jag försökte mig på cutouts för första gången nånsin med att prova denna klänning från Alexander Wang x H&M nyligen:

Att ta PÅ var inga problem, trots att den inte gick att kliva in i pga vissa ”farthinder”. Men av? Då fastnade ena patten i cutouten och det tog mig tio minuter att kriga mig loss!!!! Håret på ända, röd och halvsvettig dundrade jag ur provhytten som nyss vaknad ur en mardröm när den väl var över. Så nu undrar jag: HUR bär en cutouts som pattpositiv? Kommer aldrig nånsin våga prova en sån här klänning igen och är minst lika fascinerad över hur Nicki lyckades?? Hon lär iofs fått den custom påsydd och custom…………………….. avklippt? DRÖMMEN!!

2 kommentarer | “Nicki @ MTV EMAs 2014”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. julia skriver:

    Man måste rulla upp nederdelen över brösten! Alltså hasa upp hela klänningen ovanför höfterna (om d går), dra upp tyget under cutoutsen över hålen och över tuttarna. Sist upp med armarna och dra av klänningen. Annars e du fast

  2. Linda skriver:

    Åh. Alltså jag måste få säga ett litet tack till dig Kristin för att du skriver så himla BRA och med en helt fantastisk känsla för humor. Jag har fått så många härliga gapflabb tack vare dig och det behövs ju lite då och då. Nu senast över patten som fastnade i cutouten. OBETALBART!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg