Annars då!!

9:00 29 Dec 2014

Assååå som vi latar oss här?? Ikväll har vi tex bara hängt kvar på rummet och beställt upp mat för att vi inte orkade annat. Lever verkligen efter vad min mamma alltid sagt: på semester får du göra VAD DU VILL. Även om det innebär att inte ens lämna rummet. För det är din välförtjänta semester!!

Annan sak, tog bara med mig tre böcker hit. Visste att Janets bok skulle gå snabbt att läsa men sen började jag på Gone Girl (äntligen!) och HAPP den läste jag ju ut idag. Dvs plöjde den på en dag bara? Hade figured att den skulle ta åtminstone tre. Nu återstår bara Nina Åkestams bok (äntligen!), så får hoppas att den är svårläst som fan nu att den håller sig resten av resan!!! Haha nedå. Men hade känt drygt att ta med sig fler än tre böcker på en veckas semester, lite vem tror jag att jag är-igt. Tydligen nån som läser snabbare än vad jag själv visste ändå…

Mer då? Jo jag hade tänkt göra årssammanfattning av 2014 härifrån men det går ju åt helv iom att det knappt går att ladda upp bilder!! Så vi får ta det senare. Tar så extremt lite bilder här också? *bad blogger*. Gör ju inget?? Latar mig, läser, somnar till, dricker vatten, smörjer in mig, badar – and repeat. Ska försöka fånga något åt er snart tho, på onsdag ska vi på utflykt!!!

En kommentar | “Annars då!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Om du har en iPad kan du ju ladda ner e-böcker, eller lyssna ikapp på massa podcasts kanske? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg