Typisk tisdag

10:38 2 Dec 2014

Måste bara andahhhhs lite. Har suttit hela kvällen och kollat en film med jobbet som tyvärr var den abselut konstigaste jag någonsin sett, ring mig om ni fattar NÅT av ”Gentlemen” asså näee i’m sarry *PH-Ylva*. Filmen var även typ den andra längsta i världshistorien efter Interstellar så jag satt som ett frågetecken i ca sjutusen timmar också?

Kommer hem och ba NU SKA JAG ÄNTLIGEN TA TAG I DET! JAG SKA RENSA AVLOPPET! så gör jag det och vadar genom grå sörja och skit och råkar så klart ha sönder nånting??? så nu läcker det under vårt handfat???? assååååååå. Allt luktar skit, är blött, har tillbringat hela min kväll med att se flera timmar av något jag inte begrep ett jota av. Och direkt efter PH nu är det ju som bekant läggdags för tanty :)

Drömmer mig bort till bättre tider i Oman om några veckor!! Då är Matilda utbytt mot killy, ledsen gumman men snart åker vi nån kul stans igen!!

2 kommentarer | “Typisk tisdag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sofia skriver:

    vad var det du inte fattade? Har läst boken och ska se den på premiären på fredag, är det ovärt?

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Sofia: Alltså det går inte att beskriva vad jag inte fattade för precis ALLT var så sjukt oklart. Säkert tusen gånger lättare om man läst boken innan dock så kör på! Den är snygg men extremt osammanhängande och för krånglig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg