Årsresume: 2014!

8:11 3 Jan 2015

STAL EN ÅRSRESUMÉ FRÅN HANNA RAKT AV! SÅ KAN DET GÅ HANNA SORRY LOVE U <3

Beskriv året med tre ord.
Grundande, soft och härligt!! Blir bara tryggare i mig själv för var dag som går, känner mig mer stabil än någonsin och flyttade ÄNTLIGEN till världens goaste lilla lägenhet. All in all jättebra år.

Så gick det med *karriären* under året.
Jättebra! Jag kör på och allt är kul och jag känner att jag är skitbra på det jag gör faktiskt. Det är en skön vuxeninsikt en måste tillåta sig att känna!! Jag ÄR bra *ohhmmm*. Bloggen och ni var lika underbara som alltid och jag fick fortfarande göra mycket roligt i samband med det, inte skulle väl lilla jag men JO DET SKULLE JAG. Tex min t-shirtdesign för Faggot Apparel och kampanj för JC var sånt som stack ut lite extra på äg-kartan i år! Var dessutom ännu mer kräsen med dj-spelningar och tog typ bara sånt jag verkligen ville vad jag minns, och då blir ju alla verkligen askul.

Så gick det med relationerna under året.
Braaaaa. Allt är bara rätt och komplett! Köpte äntligen vårt alldeles egna gemensamma hem och d är så balllll. Men ni vet, #blessed. Är verkligen tacksam varje dag och undrar hur jag har sån tur. Relationer till vänner kunde jag dock varit bättre på tror jag, har så sjukt mycket att göra jämt och jag vet hur jag blir när jag blir stressad – jag kan hantera det ett tag typ hela veckan men då när helgen kommer och jag kanske borde ta mig tid för vänner vill jag bara låsa in mig och sova i 48 h. Så jag ska bli bättre för att klämma in mina vänner där jag kan, typ bli bättre på att luncha, käka frukost, AWs och annat!!

Nya personer i mitt liv.
Njaa inga nya men flera som jag ändå känt ett tag men som jag verkligen kommit närmre under året! Typ mina underbara kollegor som jag _inte_kan_få_nog_av_. Återigen #blessed. 

Bästa resan.
Rest rätt mycket 2014??! Allt var bäst men på sååå olika sätt?? Samos, Rom, Berlin och Salalah (om jag minns rätt va). Menåååå. Asså måste nog säga Rom ändå? Första gången i Italien och det verkligen klickade mellan oss om vi säger så. 

Härligt minne.
När jag firade Galentines Day med mina ride or dies, det var amazebellz.

Jobbigt minne.
Inte något specifikt personligt vad jag kan minnas, utan mer det politiska landskapet och hur det i sin tur har påverkat mig. Har känt starkare än någonsin att jag och alla vi måste bidra aktivt till förändring och det är ju ändå något positivt i det stora hela. Som en gnista som tänts till och blivit en jävla VALBORGSBRASA.

Bästa köpet.
Lägenheteeeeeen. Ett tryggt boende är grunden till ca allt välmående för ALLA MÄNNISKOR

Min stora musikalista upptäckt.
Så mycket bra i år. Seinabo Sey, Silvana Imam, Tinashe, Rosh, Joy, Ji Nilsson!! säkert massa fler men aja  

Det såg jag på.
Sopranos, The Wire, de jag velat se men aldrig orkat ta tag i, House of Cards, GOT, Hit the Floor (TIPS!!), Nurse Jackie, The Honourable Woman, The Comeback, Veep, Broad City, Parks & Recreation, sett om 30 Rock…………… True Detective va det i år?? Den va sämst iallafall så skitsamma

Det borde jag gjort mer av.
Tränat mer, gjort mer tid för kompisar, lagat mer matlådor, spendera pengar på mindre blaj (typiskt kategorin ”Övrigt” i Lyxfällan) och typ istället på ännu mer resor. Vet inte riktigt hur allt det skulle gått ihop meeeeen

Det borde jag gjort mindre av.
Stressat upp mig!! Saker…………. löser sig oftast?? OM MAN STYR UPP DEM JA. Ser ni, därför jag stressar. 

Det tar jag med mig in i 2015.
Kämparglöd!!!!!! ALLIHOPA NUUU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG