My head, my neck, my back

7:51 11 Jan 2015

Jag har haft ungefär konstant ont i huvudet sen i onsdags. Asså. Enda uppehållet jag fått, förutom i sömnen, har varit när vi fick (HIMMELSK) tårta över från matredaktionen (god bless’em) och ca två timmar efter det var mitt huvud bedövat. Men så kom det tillbaka. Har testat allt!!! Stå, sitta, gå, värktabletter, inga värktabletter, öl, ingen öl, jättemycket vatten, lite mindre vatten……………. Tills min kollega ba du kanske borde ta en massage? JA MEN DET KANSKE JAG BORDE. Bara svaret på alla livets frågor egentligen. Bokade in mig där och då på en omgång efter att jag slutat, så ba:

Och det kändes också asbra!! I ett par timmar :(( Men känner typ att det enda som hjälpt är att ha sovit 11 h per natt denna helg?? Och hur ska jag lyckas upprätthålla detta mönster under dem vanliga jobbveckorna?? TUR att inte nästa säsong av PH börjat än, då kanske jag faktiskt kan unna mig lite tidigare läggdags framöver…………….. tills det börjar dvs…………………….

6 kommentarer | “My head, my neck, my back”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Kan tipsa om migräntabletten Eeeze. Kan vara så att du kanske har migrän? Det är det enda som fungerar för mig när jag får ont i huvudet. Hoppas du mår bättre snart!!!!

  2. Lina skriver:

    Oh naaj, låter exakt som jag! Jag var 100% säker på att jag hade migrän i typ ett halvår (kräktes och kunde inte jobba varannan dag typ), hjälpte med massage men bara tillfälligt. Meen sen det visade sig vara spänningshuvudvärk! Skaffade glasögon och fick börja med akupunktur, och det har funkat kalasfint! Kanske värt att testa några omgångar? Tycker jag iaf!!

  3. HanaPee skriver:

    HADE EXAKT SAMMA I JANUARI FÖRRA ÅRET!!!!!! Det visade sig att det var en bihåleinflammation TROTS att jag inte ens kände mig förkyld??? Det som hjälpte var den gröna kortison-nässprayen från apoteket + vatten i litervis. KAN ju vara värt att kolla upp kanske? 

    Krya påre <3 <3 <3 <3 <3

  4. Sofie skriver:

    Det låter som att du kan ha samma typ av migrän som jag, och det suger vill jag lova. Dock har jag lyckats klura ut hur man motverkar/botar det. Nr 1 för att motverka och bota är att sova ordentligt och samma tid varje natt. Och innan huvudvärken fullt ut blommar ut, dvs när man känner att det är på g, så gäller det att knapra ipren som en dåre. Har det redan satt igång så att säga, så är det enda som hjälper mig Bamyl Koffein brustabletter, heaven sent. Och sen såklart, igen alkohol, inga goda ostar eller choklad :(

  5. Jasmine skriver:

    Plz gör ett best dressed från golden globes red carpet? <3

  6. JOJJO skriver:

    PLZ KIKI. I need a fresh PLÅNBOK. Men hittar fasen ingen vettig. Vill typ ha en ordinary fashionabel svart i läder!? Vart ska jag leta!? POK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg