STELLASPORT

9:39 7 Jan 2015

Ok detta e true story: igår när jag var ledig och ”gick runt och fixade grejer” så gick jag så pass (I TUNGA VINTERSKOR MIND YOU) att jag handen på hjärtat har träningsvärk idag. Jag känner det i hela benen. Är det ett tecken på att jag slappat LIDE för mycket den senaste tiden kanske?? Hhahahahah

Men vad är väl en jobbig situation (se: min svaga, svaga lekamen) utan någon slags silver lining?? Sayyyyy…… nya träningskläder?!?? Och vid detta laget vet vi alla vem som gör dem bäst: Stellabobella McCartney! Och lucky lil’ me så har hon precis lagomt till att min kropp totalt fallerar släppt en ny kollektion under sitt Adidassamarbete, ”StellaSport”! Och allt är sååååå snyggt så det är helt omöjligt att inte bara chonga på med allt på én å samma gång. Tanken med dem är att de ska gå att bära även som vanliga kläder också och allt som e 2 in 1 har ofc en extra plats i mitt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg