Rapport från Snor HQ

11:25 9 Feb 2015

Enda bilden från helgens spelning där jag bet ihop i min krasslyness och ja dömt av alla besökarna var det rätt beslut pga jävlar vilket drag det var på Boqueria MEN TYVÄRR resulterade det i någon slags överepisk förkylning som hållt mig helt i sin grepp ända till idag så jag är hemma från jobbe faktiskt :(( vet inte varför men jag verkligen hatar att sjukskriva mig känns så fånigt?? Ba jag kan inte komma pga ligger levande begravd under 3 ton snorpapper och blir svimfärdig av att gå till köket och tillbaka. Även om det är sanningen perdy much. Enda positiva här är att jag har go tid att gå igenom nattens Grammys för det är väl vad min hjärna är kapabel till: kolla på klänningar??

Till sist skulle jag vilja be alla ta hand om varandra där ute. I helgen hade jag en familjemedlem som råkade ut för något som inte ska behöva hända någon och det är så himla overkligt bara. Det är som i en film och jag tror inte riktigt jag har fattat det än ens, hjärnan är inte helt på topp med så mycket snor på sig men hjärtat är helt krossat i alla fall. KÄRLEK och ta hand om varandra <3 <3 <3 <3

5 kommentarer | “Rapport från Snor HQ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jo skriver:

    Hallå kan du kommentar huruvida det är sideboob eller hudfärgad klänning på bilden?! Har haft flera dagar lång diskussion med min BFF ang detta.

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Jo: HAHA. Kan meddela att det är straight up side boob jag serverar här :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg