Reflexarn

7:29 10 Feb 2015

MEH vilka goa träffade jag på på vägen hem idag då?? Kul att få skratta och va glad med Rebecca & Fiona, inte bara snora och deppa. Ska också ge en FET SHOUT OUT till mästerfodografen Tommie X wow tack u captured my aura perfectly

Något ni även inte kan undgå att lägga märke till tror jag är……………………….. min jacka kanske??? Ja jag har köpt sån där ”anti-papparazzi-jacka” från BACK. De ständiga blixtarna på stan blev för mycket!!!!! *shaves head á la Britney 2007*. Ja ok kanske ”bra med reflexer” också så jag inte blir påkörd men inte som att jag ”promenerar” direkt satteee. Men fy fan i helv_skotta vilken skön jacka säger jag bara, lagom tjock, hög i halsen så jag slipper ÄCKELHALSDUK som gör mitt underhår till dreads varje vinter och så går den ändå över rumpy precis så som min farmor vill att jag har så att jag slipper urinvägsinfektion!! Tack farmis för ovärderliga livsråd, obs är 120% seriös hatar urinis mer än nja nästan allt.

2 kommentarer | “Reflexarn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Fan vilken BALL jacka!

  2. felicia skriver:

    alltså hur har du råd med allt?? :( den jackan kostar ju typ 5000! du verkar ha oändligt med pengar typ med tanke på att alla grejer du lägger upp är ju inte billiga grejjor, eller är det en helt konstig uppfattning av din ekonomi? är det bara så det ser ut via bloggen eller känner du själv att du handlar mkt o dyra saker liksom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg