SNL40

10:12 16 Feb 2015

Inatt sändes Saturday Night Lives 40th Anniversary specialavsnitt!!! Och jag blev faktiskt inte alls besviken, njutman var enorm!! Ovan ser ni lite bilder från några av mina all time favourite-sketcher som var med även igår och som alltid gör tricket. Molly Shannon, för evigt mitt hjärtas fröjd sen barndomsfavoritfilmen Superstar, Rachel Dratch i allt men framförallt Mom Jeans och som Debbie Downer, Eddie Murphys White Like Me, Stefon, Maya Rudolph som är den enda personen på jorden som faktiskt LYCKAS driva med och göra Beyoncé rolig, Tina Fey även hon i allt men som Sarah Palin är hon untouchable och icke att förglömma sketchen som ALLTID får mig att skrikgråta av skratt: Garth & Kat!!!! Och så klart finns många många fler favoriter. Men en ny besatthet blev även auditionfilmerna?? Kippade efter andan av allt skratt. Sen tyckte jag även att Miley Cyrus liveframträdande var MAGISKT och Kanye Wests likaså. Paul Simon………………………. uppträdde också.

Kändes som att de flera gånger under avsnittet själva tog upp och försökte (?) driva med det faktum att casten är till allra största del 1) män och 2) bländande vit. Men det liksom schablades verkligen bort? De hade kunnat driva med sig själva såå mycket bättre vad gäller det och gjort nåt skämmigt utav det, men kändes som att de inte vågade. Och det är fan inte mycket de inte vågar ändå? Blev besviken på det faktiskt. Förra castmedlemmen Ellen Cleghorne hade en skriptad dialog med Jerry Seinfeld från publiken om’ett, både om SNL och hans egna show, varför var det så få/INGA svarta kvinnliga karaktärer där? Hans svar var hmm ja nej vi gjorde inte vårt bästa där, fler frågor från publiken?? Det var liksom I MANUS. Nä det tyckte jag var rakt ut pinsamt. 

Avgör själva, HÄR kan ni se del ett och HÄR kan ni se del två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp