Tjejor och vin går så bra ihop

9:08 19 Feb 2015

TJEJOR TJEJOR TJEJOORRR (feat. vin)

uuuuh jaha det märks att en lever?? Och EJ är 19 år längre om vi säger så. Igår träffade jag Parisa och Hanna och drack exakt 2,5 glas vin och har mått idag som att jag drack 28 stycken, precis som Little Jinder. HUR ÄR DET MÖJLIGT? Nu är jag hemma efter ytterligare en go tjejkväll med Forny och Evelina och från att ha haft inställningen ”ikväll blir det inget” blev det 1,9 glas bubbel!!!!! Så dålig karaktär förlåt :(( Om jag är lika trött imorgon som jag var idag är det noooo bueno alltså. 2,5 glas vin igår och jag måste må så här va. Vad hände med the good ol’ days osv?!

Nä nu är jag officiellt gommi då. Silver hår och max 2 glas ute är what i’m about tydligen! Jag klagar egentligen inte för jag älskar fan gommlivet, bara att det gick lite väl fort?? Har haft noll mellansteg, bara MAX och sen nu på minus. Men jag ska verkligen bli bättre på att kunna ha tjejkväll och bara dricka en go coca! Men ingen e perfekt, jag ska jobba på det ok?

2 kommentarer | “Tjejor och vin går så bra ihop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Det är ju för att du drack för LITE. Jag kan må skitdåligt av ett eller två glas vin men dricker jag typ en flaska så mår jag bättre dagen efter. Sjukt konstigt ändå. Fast kanske också för att jag alltid är noga med att dricka vatten, äta och ta en ipren innan jag ska sova om jag druckit mycket och om jag dricker ett eller två glas så känns det ju inte som om en ska må dåligt. Vad vet man??

  2. linnea skriver:

    tänker att det kan vara relaterat till att du mår lite dåligt? eller ja, det lät som att du har gått igenom nåt nu och sover dåligt och sånt och det påverkar ens alkoholsinne ganska mycket. hoppas du mår bättre PUSS<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG