4 sekundershelg

4:42 15 Mar 2015

Uuuh va?? För två sekunder sen var det fredagkväll och jag inhalerade en redbull för att hålla tempot med tjejerna, även om min blick läste solklar DÖD :( 

Och så blinkar jag och så sitter jag här en söndag em, några upplevelser rikare visserligen (tex Cirkeln på bio FEM PLUS!!!!!!), målar naglarna och förbereder mig mentalt för att se Tinashe ikväll på Debaser Strand <3 Har suttit i solen en del och fyllt på vitamin D-förrådet, även fyllt på mitt chipsförråd det var faktiskt lite väl lågt kände jag så har försökt maxa. 

Men om mina beräkningar är korrekta bör jag sitta på kontoret imorgonbitti igen om typ ett halvt andetag, så borde verkligen wrap this up nu :((

2 kommentarer | “4 sekundershelg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    omg vart kommer skalet ifrån? *döör*

  2. älgen skriver:

    OKEJ! Kollade nyss lite låttexter å så på sidan Genius.com och fick se den här noteringen till Lorentz – Mimosa del 2 : ”Vänstersympatisörer som lever i dekadens och flärd. Används ofta som ett negativt epitet för vänstersympatisörer som lägger pengar på lyx och flärd, något som ses som ett slags dubbelmoral. Exempel på människor som blivt tilldelade det epitetet är Magret Atladottir, Kristin Zetterlund och Rebecca & Fiona. Jmf. Rödvinsvänster.”

    sett det där???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG