Gott gojs

7:35 25 Mar 2015

En sak jag kommit till insikt med och som bara tagit mig 26 år att inse är att den enda maten jag verkligen älskar är beige-brun. Jag har aldrig vetat hur jag ska beskriva det men fanimig när jag går igenom mobbecamen if it doesn’t speak the truth. Det enda jag vill äta varje dag är gratäng i någon form, potatis på ett eller annat vänster, massa sauce, kanske en paj, på sin höjd pasta eller varför inte en pizza om jag vill lyxa till det. Beiget och brunt och GÖTT. Jag försöker verkligen äta blandat och bra och nyttigt och så som en ”bör” men jag måste erkänna att jag är rätt usel på det. Får jag bestämma käk ser det alltid ut som ovan!! Tänker inte skämmas över mina bruna sörjor längre, nu talar jag ut.

En kommentar | “Gott gojs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Victoria skriver:

    Tips: kolla inn cauliflower mac & cheese – hälsosamt, även om det inte känns så <3 http://www.popsugar.com/food/Michelle-Obama-Cauliflower-Mac-Cheese-Recipe-23243043

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg