Nicki Minaj!

9:40 17 Mar 2015

Ja i söndags var det Tinashe men inte skulle gumman vila för det!!!!! Igår hade ju stada royal visit av världselitens Nicki Minaj och jag var most def på plats.

Så här va. Det började inte svinbra. Förbandskillen Trey Songz verkade ha insisterat på att få spela 673 låtar själv, så han fick liksom som en helt egen konsert innan? Lätt +1h? Och allt med Windows ’98-skärmsläckare som bakgrund. Det var så fuuuuult. Och när han väl var färdig så tändes alla lampor för de var tvungna att RIGGA OM SCENEN? Det var alltså 15 gobbar på scen som lyfte, rullade, bar på skit, en liten truck som lyfte ännu tyngre skit, 3 gobbar som bara moppade, plywoodskivor som släpades fram och tillbaka…………… i säkert 30 min?? Jag kollade inte på klockan men fan om det inte var längre alltså. Min skalmanklocka hade redan ringadingat sönder när det äntligen var dags för Nicki att gå på scen :// Kändes inte som att det var pga Nicki alls, utan typ mer att han Trey ba JAG VILL spela i över en timma och JAG VILL ha en helt egen scenuppsättning så att ni måste rigga om allt till huvudakten!! Hahahhaha eller i mitt huvud kändes det så i alla fall.

Men när hon väl kom på var allt som glömt kan jag ju lugnt påstå. Hennes första outfit var en lång svart kjol som var omöjlig att röra sig i så jag var faktiskt lite orolig att hon skulle bli stillastående hela kvällen(/natten) MEN VA hon slet ju så klart av sig den illa kvickt så det löste sig själv och hon kunde röra sig fritt and then some ;)) Jag tyckte att alla hiphop-partier var ren magi, live var brutalt bra både sång och rap, dansen också! Jag är personligen inget megafan av hennes Starships-aktiga danslåtar, men älskar mer ATT hon gör/gjort dem. Men kul att de fick hela Globen att explodera ändå!! Fan vad barn älskar den musiken, såg tusen dansande ungar de blir som tokiga. Publiken var minst lika med i hennes ballader, blev verkligen allsång flera gånger tex under vackra Pills ‘n Potions, då såg hon så himla lycklig ut!!! Det var massa gånger hon verkligen sprack upp i ett megasmile men sen kom på sig själv lite och ba fan nej haha don’t give away too much. Men vi vet att du älskar oss Nicki!!!!!! Hon körde även ett move jag trodde var Patenterat Zäta, den när en har urringat och springer och liksom trycker ner pattorna för att de inte ska flyga ur/göra för ont. Hon sprang fram och tillbaka på scenen och gjorde så, har nog aldrig sett det så pass irl så där förutom på mig själv varje dag när jag springer till bussen?? Kände att vi bondade där och då, även om hennes jobboutfit är bara SNÄPPET mer tajt och glittrig än mina.

Men kvällens solklara höjdpunkt var när hon drog upp två megafans på scenen, killen fick sjunga en hel låt med Nickis mick och tjejen fick sätta sig på en pall och ”enjoy the show”. Nicki sprang runt och backade honom och hypeade publiken. Ni kan ju gissa om jag bölade?? Fy fan vad det var fint. En annan hade kanske mer kräkts lite om jag blev uppdragen, men de var stencoola och de körde så hårt. Nicki är verkligen empowerment personifierad och verkar drivas mycket av att få sina fans att drömma stort och älska sig själva och JAG ÄLSKAR DET.

En kommentar | “Nicki Minaj!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Flora skriver:

    Stod nästan längst fram och hon kollade på mig i ögonen när hon körde Want Some More. Kändes som att vi var en duo när vi rappade ihop :’D Queeeeeen! Så trist att hon så ofta samarbetar med så tråkiga killar likt Trey Songz. SNÄLLA, världen behöver inte en till sån artist. Hon borde ta med sig någon FRÄSCH och nytänkande person (helst TJEJ!) nästa gång. Använda sin makt rätt!!!! Plzzzz………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG