Purple nights

10:55 8 Mar 2015

Ja hörrni det spelar ju ingen roll hur ledig en är eller hur lite eller mycket en har inplanerat under ens lediga dagar de bara POFF försvinner ändå!? Igår hade jag tex ingenting inplanerat annat än lite ärenden och det slutar ändå med att jag inte ens hinner blogga på hela dagen och att jag får stressa IHJÄL mig till Lins födelsedagsfest då jag ändå kom rätt sent. Trots en i princip öppen dag på schemat???? Vet ej hur jag lyckas ibland men men

Igår firade vi alltså Lin, grymmaste tjejen bakom Givesom ni vet!! Sååå kul. Och fick tillbringa hela kvällen med en av mina faves Daniel Paris <3 Har ni förresten läst hans krönika om Fifty Shades of Grey?? GÖR DET om inte annat, han är så klok han. Kan ibland inte greppa hur #blessed jag är som är omringad med så många smarta, fanstastiska personer?! En liten söndagsreflektion sådära. 

NU är det dags att gå ut i solen och driva kvinnokamp kanske liiite, liiiite hårdare än alla andra dagar året om ;)) eller iaf mer högljutt för på demos får vi skrika öppet på gatorna tjohoooooo!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG