Sisters

4:58 21 Mar 2015

Imorse vaknade jag på världens bästa humör, jag drömde nämligen att jag fick träffa alla kändisar jag kunde komma på att jag ens gillar en del och fick ta selfies med ALLA! Ingen hade bråttom heller och alla tyckte det var superkul. Allt från att jag och Lady Gaga bytte om till finklänningar och försökte rätt länge få till den perfekta bilden till att Rae Sremmurd-killarna och jag tog selfies samtidigt som vi letade efter den bästa efterfesten. Det var den göttigaste drömmen på länge!! Hoppas verkligen att en sån kväll inträffar i mitt liv.

Sen har jag haft en sån där perfekta mysdag i solen med mina laydeez <3 <3 <3 Möttes först upp för frulle, sen har vi glidit runt på stan, köpt tidningar, velat köpa planscher, velat köpa inredning, köpt växter, ofc velat köpa massa mer växter, strosat, lolat, never not schemin’!!!

Och nu ska vi ses igen snart och ha nordafrikansk vinprovning (se: fancy excuse att HAGGA) om bara några timmar. Systerskapslördag i sitt esse!!!

En kommentar | “Sisters”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Hallå! Vad är det för snygga solbrillor du sportar? Damn guuuurl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG