So hot right now

8:57 10 Mar 2015

Idag kan vi även gratta världen eftersom Ben Stiller och Owen Wilson announcade Zoolander 2 genom att avsluta hela Valentinovisningen på Paris Fashion Week!!!!! Skojar inte när jag säger att detta är bland det skojigaste som hänt på (alldeles för) länge.

Zoolander är min och Idas most quoted movie EVER. Vi kan sitta vad som skulle kunna anses vara en socialt oacceptabelt lång tid och bara säga saker fram och tillbaka till varandra som ”I’m a hand model”, *viskar* ”hellooo… helloooooooo”, ”I CAN DERELICK MY OWN BALLS thank u very much”, ”They’re IN the computer?!” och självklart ”What is this, a center for ants??”…… Vi behöver ibland aldrig ens ha en riktig konversation så länge vi har lösryckta Zoolandercitat :)))

Verkar som om Zoolander 2 har premiär nästa år och hur i helv ska vi ha annat än skyhöga förväntningar?? Jag och Ida kommer vara som de som köar för en ny iPhone för att vara etta att se denna alltså

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg