Luppislisa

6:17 15 Jun 2015

Så här såg det ut igår innan luppisen drog igång!! Jag var så mjukis att det fick ta ett fysiskt uttryck, notera även Maxpåsen bakom……………… Men allså WOW vilken luppis?! Fick i princip varenda grej sålt!! Sånt satans tryck, det var helt galet. Och jag måste fan säga detta själv men jag var nog luppissäljare i mitt andra liv, var så inni redo igår med fannypack från Monki, tog kort med min iZettle, hade påsar i olika storlekar och var i GASEN med merförsäljningen också. Var verkligen impad av mig själv faktiskt??? Kommer klappa mig själv på axeln bra länge, det är jag värd.

Tack alla som kom och tack Make It Last för grymt anordnat!

2 kommentarer | “Luppislisa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. linnea skriver:

    queen zäta. jag behöver råd och om det är någons åsikter jag litar fullt på är det dina. jag är på jakt efter några skor/sandaler att ha i sommar när det är för varmt för sneakers??? gärna som man kan ha strumpbyxor till OCKSÅ, men framförallt till bara ben och långa klänningar. har du några tips???? tacksam för svar, du är bäst.

  2. n skriver:

    Fick du acnejackan såld?? Sooo beautiful ;_;

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg