Q&A – sommarskor!

9:01 22 Jun 2015

queen zäta. jag behöver råd och om det är någons åsikter jag litar fullt på är det dina. jag är på jakt efter några skor/sandaler att ha i sommar när det är för varmt för sneakers??? gärna som man kan ha strumpbyxor till OCKSÅ, men framförallt till bara ben och långa klänningar. har du några tips???? tacksam för svar, du är bäst. Linnea

Kära Linnea,

Vi fortsätter på skotemat. Om du inte kände för någon av dessa gosingar så kommer här lite fler feta tips!! För att du är bäst!!

Överst: Nä ok öppen tå är inte idealt för strumpebyssor MEN det är fan livet utan. Dessa skitsnygga basics är från Asos!
Nederst: Och vem fan kan få nog av espadrilles?? Nä inte jag. Dessa ser hella classy ut men kostar i princip inget, OCKSÅ från Asos!

Ursäkta meshballerinas var det någon som sa?? Ja med sån där sassy spetsig tå och allt, lätt att ta av och på och vädra ut allt götta också. Från Pieces!

Överst: Uuuuursäkta meshespadrilles med extra fet sula var det kanske någon mer som sa??? Som om mesh någonsin har varit annat än pure fuqing bliss. Dessa från Bronx!
Nederst: Linnea om du har dina spendypants on kan du alltid splurga på dessa goa ballerinas med rolig kant från Chloé?!

Hade du fått nog av espadrilles än eller? Nä bra. SPETS är ju annars ett smart sätt att vädra men ändå hålla tårna täckta!! Från Pieces!

Överst: Ett par lite billigare ballerinas med göttig color blocking inkl some snakey från Asos!
Nederst: Ok kunde inte motstå att ha med ett par sneakers ändå, älskar Reebok Furylite!! De har liksom vädringshål och är väldigt luftiga så de vädrar betydligt bättre än de flesta sneakers i must say :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG